Friday, July 15, 2022

Mamee Sugar Crackers

Assalamualaikum..
Hye semua..

Tu dia.. Biskut gula dari Mamee.. Nipis dan gula dia pun tak banyak sangat.. Menarik pada Sha sebab bentuk dia tu.. hehehe.. Memang sukalah.. Bekal makanan di pejabat gitu.. Makan nasi sekali je, kemudian makan biskut.. Tak diet tapi malas nak ke kantin.. Mudahnya bila ada bekalan biskut.. Boleh makan sebagai snek sementara nak makan nasi.. Kawankan pula dengan kopi atau nescafe lagi power..

RM3.59

Kepingan yang comel-comel.. Gula dia tak adalah banyak.. Seronok mengunyah sebab tak tebal dan tak besar..

Dapat sebalang..

6 comments:

  1. Memang best lagi² bawak ke minum petang. Layannn

    ReplyDelete
  2. Lama tak makan sugar crackers. Sedap ni.

    ReplyDelete
  3. wahhhh mamee sejak keluarkan biskut dan makin macam-macam menu dia keluar

    ReplyDelete
  4. menarik, shida belum cuba lagi mkn yang ni sha..

    ReplyDelete
  5. Unik bentuknya. Brand ni tak cuba lagi

    ReplyDelete
  6. Wah mamee ada sugar crackers jugak. Memang unik bentuk biskutnya. Mudah nak makan patahkan pun ye jugak.

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »