Sunday, July 10, 2022

Munchy's Lexus Cookies: Mixed Nuts

Assalamualaikum..
Hye semua..

Sebelum ini dah pernah makan Munchy's Lexus Cookies: Dark Choc & Original.. Memang best.. Bila beli yang ini pun best juga.. Best sebab ada ketulan kacang hazel.. Walaupun tak banyak, tapi rasa bila digigit.. Memang puas hatilah.. Antara snek yan mudah nak bawa ke mana-mana sebab dia buat kecil-kecil..

Munchy's Lexus Cookies: Mixed Nuts (189g)
RM4.89

Ada 7 pek comel..

Setiap pek ada 3 keping biskut..

3 comments:

  1. Pek kecil ni, mudah nak bawa sebagai bekal.

    ReplyDelete
  2. lexus. kerap aida beli.
    bila pek kecik gitu, dijadikan sarapan utk anak2 tiap pagi, Sha.
    grap a pack, makan dlm kereta on the way ke sekolah.
    mudah. sedap tu jgn kata la.
    nanti nak try yg ni plak.

    ReplyDelete
  3. sedap kalau makan sejuk2 lepastu dip dalam susu segar. Nyum!

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »