Monday, July 18, 2022

Wall's Cornetto Hershey's

Assalamualaikum..
Hye semua..

Sha nampak iklan Cornetto Hershey's ini dah dua ke tiga minggu tapi baru kelmarin jumpa dekat 99 Speedmart.. Selalunya macam tu lah.. Iklan keluar dulu, aiskrimnya kemudian-kemudian baru sampai kat area tempat Sha ini.. Tapi berbaloilah sebab rasa dia memang best dan mewah.. Puas hati bayar.. Setiap gigitan memberikan pengalaman dan rasa yang berbeza.. Bermula dengan aiskrim coklat, kemudiannya aiskrim vanila yang ada coklat cip dengan sos coklat bersama kerangupan kon.. Pergh!! Layan..

RM3.70

Pandangan dari depan..

Bahagian atasnya aiskrim coklat mengunakan serbuk koko Hershey's dan ada coklat cip dibahagian atas dan tengah-tengah ada sos coklat hershy's..

Kemudian ada aiskrim vanila..

Dalam aiskrim vanila tu ada coklat cip tau..

5 comments:

  1. sedapnya! hershey mmg kita taw dah mmg sedap!

    ReplyDelete
  2. Macam menarik aiskrim ni. Boleh cuba nanti.

    ReplyDelete
  3. Laju betul kaksha try menu baru ni. Nak try jugak lah haha

    ReplyDelete
  4. Confirm sedap ni. Peminat coklat Hersheys kena cuba ni.

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »