Wednesday, July 13, 2022

Secret Recipe: 2 Pasta for RM30

Assalamualaikum..
Hye semua..

Kawan Sha kongsikan promosi SR ini dengan Sha.. Tapi pembelian ini mestilah melalui aplikasi SR dan tapau bukan makan di SR.. Jadinya Sha pun muat turunlah aplikasi SR.. Rezekilah sebab pertama kali muat turun, dapatlah kod promo lain sama.. Promosi 2 pasta RM30 ini sampai 31 Julai, jadinya masih sempat lagi nak tebus..

Ini poster promo tu..

Pilihan pasta Sha.. Jimat RM9.63..

Inilah pasta yang Sha dan kawan beli.. Kuantiti dia memang mewah gila.. Puas hati..
Thai Seafood Spaghetti - RM21.12
Spaghetti Bolognese (Beef) - RM19.40

6 comments:

  1. Berbaloi juga harga tu saya rasa

    ReplyDelete
  2. kaella tak pernah lagi order makanan SR dekat aplikasi dia, selalu by foodpanda atau grab saja. next time dah boleh try ni. hehe

    ReplyDelete
  3. oh best ni. thanks share. lama tak makan pasta SR

    ReplyDelete
  4. sempat lagi ammi nak download apps SR ni..slalu order SR dari grab je

    ReplyDelete
  5. Esok last. Boleh lah order ni nanti. Thanks share KakSha :)

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »