Tuesday, July 26, 2022

Himalaya Pastilles: Peppermint

Assalamualaikum..
Hye semua..

Selalu tu jumpa yang jenis hard candy.. Kali ini ternampak yang jenis pastilles, tu yang Sha beli.. Macam baru je.. Ke Sha yang baru perasan.. hehehe.. Sha suka pembungkusan jenis zipper macam ini.. Senang nak simpan dan tak ada risiko semut.. hehehe.. Rasa dia dah tentulah berangin, peppermint kan.. Tapi power rasa dia walaupun kecik.. Paling best sebab dia lembut, sekali gigit je dah berangin satu mulut.. hehehe..

RM3.20

4 comments:

  1. Betul... suka packaging mcm ni... kemas je kalau masuk dlm bag

    ReplyDelete
  2. sekarang tengah trend ek beli yang jenis lembut macam ni

    ReplyDelete
  3. Kalau ngantuk terus segar mata

    ReplyDelete
  4. Wah boleh cuba ni . Terus nafas jadi segar kunyah candy ni

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »