Tuesday, July 19, 2022

The best From Extraordinary Attorney Woo

Assalamualaikum..
Hye semua..

Cumalah drama.. Tapikan suka betul dengan klip-klip pendek yang banyak tersebar dekat Facebook dan Youtube mengenai drama ini sampaikan Sha berjaya tengok episod 1..  Permulaan yang menarik tapi drama masih on going ini kena sabar dululah.. Nanti dah habis tayang baru kita marathon.. sementara tu jom layan..



9 comments:

  1. belom ada kesempatan menonton

    ReplyDelete
  2. tgh layan jugak drama ni..comei sgt...suka!

    ReplyDelete
  3. Memang ramai member di fb heboh cerita ni... sy x tgk lg... tgulah ada mood br nk marathon.. lama jugak x follow k-drama ni

    ReplyDelete
  4. wah, nnt ada masa lapang nak cari la citer ni.

    ReplyDelete
  5. drama on going malas nak tengok...suka tengok marathon.
    macam cerita layangan putus tu dulu...tgk yg on-going tp macam tak sabar je nak tunggu waktu tayangan dihujung minggu

    ReplyDelete
  6. samala kitaaa, duk tengok klip yg dekat youtube jeee... belum dan nak tengok k-drama... dah lama tinggal dia macam x semangat pulak nak tengok haha

    ReplyDelete
  7. Kadang tengok teaser/trailer tu macam best, lepas tu terus melekat tengok sampai habis. hehehe...

    ReplyDelete
  8. ha'ah sama lah tengah tunggu drama ni habis baru tengok. lagipun sekarang tengah layan drama lain

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »