Wednesday, July 6, 2022

Wordless Wednesday 2022




7 comments:

  1. Sekarang ni musim kan. Saya pun rasa macam nak selsema, tapi tak selsema. Sakit tekak tapi tak sakit tekak. Tak tau macamana nak explain.

    ReplyDelete
  2. Semga kita dijauhi daripada jangkitan virus influenza ini

    ReplyDelete
  3. Sekarang ni memang kena terus berjaga-jaga. Macam-macam penyakit ada keliling kita.

    ReplyDelete
  4. ada juga nampak kawan update anak dia kena pneumonia. Kesian budak2 kecik yang kena influenza ni.

    ReplyDelete
  5. Semoga kita terus dilindungi daripada terkena penyakit ini... Be careful and take care...

    ReplyDelete
  6. sedang melanda aida & anak2.
    tapi demam biasa la, sha.
    mcm passing baton, dari sorang ke sorang ni.
    aduhai :(

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »