Monday, July 4, 2022

ebook | Jom, Kita Cari Bahagia Kita! (Magic Bean #5) oleh Ana Hairuna

Assalamualaikum..
Hye semua..

Novel ini lebih kepada fantasi.. Dua sahabat baik, Han dan Pai tanpa sengaja telah bertukar tubuh semasa di panah petir.. Bukan mudah untuk mereka berada dalam keadaan yang tak disangka.. Mereka bertemu kembali 5 tahun kemudian dengan perubahan yang sangat besar iaitu Alam dan Rai.. 

Sha okay je dengan watak bertukar tubuh ini cuma kurang berkenan bila penulis tak nak ubah Han untuk jadi baik sikit.. Han masih yang sama, kasar dan tak ada empati.. Sekurang-kurangnya tunjuklah sikit perubahan dia.. Okaylah santai-santai je kan..

Sha baca dan selesai pada 04.07.2022..


Sha pinjam dan baca menggunakan aplikasi PNM e-Reader..
Published March 2017 by Kadokawa Gempak Starz

3 comments:

  1. Best jugak ni... mcm x logik tp best jugak sekali sekala layan...

    Sha ada buat post ttg cmne nk pinjam dr aps PNM ni x? kalau ada nnt share link post tu ek

    ReplyDelete
  2. Oh, ini siri Magic Bean ya...

    ReplyDelete
  3. segannya kalau tertukar badan ni. Mesti awkward sangat sampai tak selesa.

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »