Tuesday, July 19, 2022

Pizza Hut : Cheesy Pop

Assalamualaikum..
Hye semua..

Lama dah teringin nak cuba cheesy pop dari Pizza ini.. Kebetulan beli pizza, kita tambah cheesy pop ini.. Puas hatilah dengan kedai di Slim River.. Walaupun kadang-kadang lambat namun makanan dia memang terbaiklah.. Cheesy pop dia memang terbaik.. Penuh cheese dalam roti tu.. Paling best bila ambil dan terus makan.. Makan panas-panas, memang cheese dia boleh tariklah.. hehehe..

RM9.90 - ini harga kalau add on..
RM11.40 kalau bukan add on..

6 comments:

  1. Macam sedap je menu ni. Boleh cuba kalau ke Pizza Hut nanti.

    ReplyDelete
  2. dah lama x makan pizza.. fuhh sedapnyaa

    ReplyDelete
  3. dah lama x makan pizza hut... mcm menarik... rupa dia mcm cekodok plak eh ke mcm cakoi hehe

    ReplyDelete
  4. Lama tak order pizza. Macam teringin pulak cuba pizza hut cheesy pop ni.

    ReplyDelete
  5. masa nak beli dulu habis pulak, tak dapat nak merasa haha

    ReplyDelete
  6. rupa macam biasa tapi kalau best kene try jugak nih

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »