Friday, June 30, 2017

Alexa Ranking #7

Assalamualaikum..
Hye semua..

Wargh!! Sedihnya..
Disebabkan tak ada update dari blog beberapa hari yang lepas..
Ranking Alexa Sha menurun untuk Malaysia..
Tak boleh nak update..
Line internet sopan santun sangat-sangat dekat kampung..
Sesopan gadis melayu zaman dahulu kala.. Hehehe




3 comments:

  1. saya dah tak kisah ranking Alexa sekarang ini sebab fokus dalam penulisan artikel SEO...

    apa-apapun ranking Alexa cepat turun jika selalu update blog..3 kali sehari pun ok..

    benda-benda ini selalu saya buat waktu muda-muda dulu.

    ReplyDelete
  2. ok lah sha MV..malaysia 39k haha

    ReplyDelete
  3. tahniah sha.
    aida ni memang x amik pot bab ranking ni.
    sebab apa la sgt blog kecik aida tu.
    asyik citer pasal anak2 aje lah kan.
    blog personal gitu.

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »