Shoplinks.Asia

Shoplinks.Asia


Simple Hijab

SISTEM GURU ONLINE

APDM SAPS

Monday, June 12, 2017

Tunnel (2016)

Assalamualaikum..
hye semua..

Cerita yang ohsem..
Penyiasatan.. Time travel..
Kombinasi yang mantap..

Seksa juga nak meneka siapa pembunuhnya..
Memang suspen dari mula episod hingga ke episod akhir..
Cerita yang agak complicated tapi menarik..
Kisah penyiasatan yang membawa kepada pembongkaran mengejutkan..

Pembunuh yang membunuh dengan hanya sebab yang tak logik..
Pembunuh kejam yang berada dikalangan manusia normal..
Semangat pasukan polis dalam menyelesaikan juga kes pembunuhan yang agak payah..
Tanpa klu tanpa suspek..

Tapi yang baik tetap berjaya mengatasi kejahatan..
Walaupun banyak pengorbanan yang perlu dilakukan..


 
Sinopsis dan pelakon..

12 comments:

  1. saya pun dah habis tengok drama ni gak :)

    ReplyDelete
  2. wah febret ni..dah lama tak layan korea

    ReplyDelete
  3. Terbaik ni, saya memang peminat cerita Korea... Hihi

    ReplyDelete
  4. Ada satu movie korea, tajuk dia tunnel juga, tahun 2016 ...
    Yang ni drama pula ... kebetulan tajuk movie and drama sama, tahun keluaran sama tapi jalan cerita berbeza ...

    ReplyDelete
  5. waww..terpanggil pula nak tengok crita ni bila dapat tau ohsem..

    ReplyDelete
  6. baru habis tgk...mmg awesome, yg best citer ni laju, x bosan..

    ReplyDelete
  7. upppssss!! jgn terpengaruh lea azleeya.. hehehe

    ReplyDelete
  8. saya baru habis tengok innocent defendant. nanti nak tengok tunnel lah :) emput datang ke blog saya :) http://missaziemah.blogspot.com/2017/06/saya-tak-sakit-perlukah-saya-ambil.html

    ReplyDelete
  9. Nampak macam best jea citer nie..

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Chit Chat

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI