Thursday, June 22, 2017

Whisper (2017)

Assalamualaikum..
Hye semua..

Sha tengok drama ini separuh jalan je..
Sampai episod tiga..
Mood ke laut.. Tak pastilah kenapa..
Tapi dari episod first lagi Sha dah tak boleh nak follow..
Gigih jugalah nengok, sebab kadang-kadang episod 1 tak best..
Masuk episod dua baru best..
Tapi sampai episod 4 tak berapa ngam dengan Sha..
Terus stop dan tengok drama lain..
Korang ada yang tengok drama ini? Boleh komen ye..

Shin Young-Joo (Lee Bo-Young) is a female detective with charisma and Lee Dong-Joon is a righteous judge. They uncover corruption at the nation's biggest law firm Taebaek

6 comments:

  1. fight for my way kak. best gilerrrrr hehe sha ada tulis pasal kdrama tu http://shafyqahazahar.blogspot.com/2017/06/kdrama-fight-for-my-way.html

    //shfyqhazhr

    ReplyDelete
  2. CR baru lps lyn drama weghlifting fairy kim bok joo

    ReplyDelete
  3. yg ni best mv suka...memang best

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nak kena try tengok balik kot sekarang nie tersuka pula.. hehehe

      Delete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »