Thursday, June 22, 2017

Birthday Nur Amani #7

Assalamualaikum..
Hye semua..

Semalam sambut birthday Nur amani..
Amani dah siap-siap request nak kek sama macam adik..
Mujurlah orang yang buat kek tu masih terima order..
Kek Cheese dia memang sedap..
selain kek Amani request nak mainan doktor-doktor..
Ajak pergi kedai RM2 untuk beli mainan..
Mainan tu nanti dulu..
On the way nak balik kampung kot baru singgah..
Takpun masa perjalanan balik dari kampung ke rumah..
sebab kedai tu bukan dalam laluan harian..
Kenalah Amani bersabar.. Hehehe..

Besar dah Amani..
Dah sekolah.. Dah mula belajar puasa dan solat..
Rasa macam baru je semalam Amani keluar dari perut Sha..
Bila tengok Amani dah pandai pilih baju apa nak pakai..
Dah mula bertudung dan ikut ayah pergi masjid..
Terasa tuanya Sha.. Hahaha..
Begitulah kita punya cycle kan..
Anak-anak makin besar..
Kita makin tua..

6 comments:

  1. Comelnya Sha. Happy Birthday.
    Semoga jadi anak yg solehah ^_^

    ReplyDelete
  2. Rasanya macam silap taip je tadi..

    Happy birthday Amani. Semoga jadi anak yang solehah ^_^

    ReplyDelete
  3. Alhamdullilah. Semoga Amani membesar dengan baik =)

    ReplyDelete
  4. happy belated bday amani... xpe rs tua...asal jiwa muda..kita enjoyy

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »