Shoplinks.Asia

Shoplinks.Asia


Simple Hijab

SISTEM GURU ONLINE

APDM SAPS

Saturday, June 10, 2017

The Fate of the Furious (2017)

Assalamualaikum..
Hye semua..

Filem ke lapan dari franchise The Fast and the Furious ini ohsem..
Kali ini memang best..
Aksi dari mula sampai ke hujung cerita..
Yang paling syok bila ada Jason Statham.. My feveret hero nie..

Gandingan Vin Diesel, Dwayne Johnson & Jason Statham memang mantap..
Aksi yang diselang selikan dengan lucu dan juga hubungan kekeluargaan..
Cuma watak brian tu tetap dirindui..

Kali ini Dom terpaksa mengkhianati geng dia..
semuanya disebabkan satu rahsia..
Memang kesianlah tengok Dom..
Mujur ada Deckard Shaw yang membantu..
So bila rahsia terbongkar, Dom kembali bergabung dengan geng dia dan juga Shaw..
Orang jahat pun kalah.. Hehehe

Tapi memang thumbs up lah cite dia..

Sumber gambar Google Image
Sinopsis filem, klik SINI.

5 comments:

  1. Wow, ada jason statham..
    Ajak mr.husband nak tengok crita ni kan,
    Tapi dia decline tak nak tengok pasal the rock tu..
    Dia tak minat sgt kat the rock...
    Ni kena tengok online la nnt kakau ada org upload kat youtube, huhu.

    ReplyDelete
  2. Ni yg baru tu ke.. nak tgk jugakk.. huhuhu

    ReplyDelete
  3. Dah lama tak layan citer fast and furious nie, sejak kematian mendiang Paul Walker...

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Chit Chat

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI