Saturday, June 10, 2017

The Fate of the Furious (2017)

Assalamualaikum..
Hye semua..

Filem ke lapan dari franchise The Fast and the Furious ini ohsem..
Kali ini memang best..
Aksi dari mula sampai ke hujung cerita..
Yang paling syok bila ada Jason Statham.. My feveret hero nie..

Gandingan Vin Diesel, Dwayne Johnson & Jason Statham memang mantap..
Aksi yang diselang selikan dengan lucu dan juga hubungan kekeluargaan..
Cuma watak brian tu tetap dirindui..

Kali ini Dom terpaksa mengkhianati geng dia..
semuanya disebabkan satu rahsia..
Memang kesianlah tengok Dom..
Mujur ada Deckard Shaw yang membantu..
So bila rahsia terbongkar, Dom kembali bergabung dengan geng dia dan juga Shaw..
Orang jahat pun kalah.. Hehehe

Tapi memang thumbs up lah cite dia..

Sumber gambar Google Image
Sinopsis filem, klik SINI.

5 comments:

  1. Wow, ada jason statham..
    Ajak mr.husband nak tengok crita ni kan,
    Tapi dia decline tak nak tengok pasal the rock tu..
    Dia tak minat sgt kat the rock...
    Ni kena tengok online la nnt kakau ada org upload kat youtube, huhu.

    ReplyDelete
  2. Ni yg baru tu ke.. nak tgk jugakk.. huhuhu

    ReplyDelete
  3. Dah lama tak layan citer fast and furious nie, sejak kematian mendiang Paul Walker...

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »