Tuesday, June 6, 2017

Mesej oleh Anna Lee

Assalamualaikum..
Hye semua

Novel Mesej dari Anna Lee ini genre Urban Fantasi..
Seronok dibaca sebab ada time travel..

Cara garapan Anna Lee untuk Novel ini memang ohsem..
Pertemuan antara Jason dan Aria tu menarik..
Mereka terpisah jarak 10 tahun..
Percintaan yang menarik..

Sha paling suka bila Anna Lee memberi mesej Islam walaupun ceritanya Urban..
Cerita yang unik dengan percintaan yang sweet..
Dalam masa yang sama, watak utamanya tak sempurna..
So cerita dia lebih dekat dengan pembaca walaupun konsep dia sedikit berbeza dengan novel cinta sedia ada.. Kelainan yang akan buat kau terpukau..

Sha baca dan selesai pada 04.06.2017

7 comments:

  1. erm... mesti bestkan... biasa klu watak utama tu cantik saja...

    ReplyDelete
  2. Huhiii.. bertambah lagik laaa bilangan novel yg dah dibaca kat goodreads tu ye.. hehe

    ReplyDelete
  3. MV sedang baca alergi mamat romantik

    ReplyDelete
  4. Bila la nak jadi macam sha membaca buku hihihihi

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »