Thursday, June 15, 2017

Hadiah & Kad Raya Selamat Di Pos

Assalamualaikum..
Hye semua..

Terima kasih pada yang bagi fast respon..
Alhamdulillah.. Hadiah dan kad Raya dah selamat sha pos..
Tinggal lagi dua pemenang je belum respon lagi..
Masih menanti...

Harapnya cepatlah respon..
Boleh hantar cepat...
Terima kasih sekali lagi ye..
Semoga hadiah dan Kad selamat sampai..

 
Masih ada dua pemenang Sampul duit raya belum bagi respon lagi..
Mohon bagi respon cepat ye

11 comments:

  1. Kak Sha saya dh dapat! And saya ada buat entry pasal kad rya dari kak sha =) hehe

    http://fatinun.blogspot.my/2017/06/hadiah-dari-blogger-1.html

    ReplyDelete
  2. Kalau takda respon, sy nak 😜

    ReplyDelete
  3. dah selamat sampai :D
    http://sweetepalhijau.blogspot.my/2017/06/menang-ramadhansyawal-2017-giveaway-by.html

    ReplyDelete
  4. Tahniah kpd yg berjaya!
    mesti x sbr nk dpt tu..hehe

    ReplyDelete
  5. bestnya dapat kad raya, akak nampaknya macam tak dapat je kad raya tahun ni

    ReplyDelete
  6. wooooo banyak tu nak kene pos.. harapnye sempat sampai kpd penerimanya..

    ReplyDelete
  7. dah dapat.. btw, faye ada buat entry tntg hadiah ni :)
    http://fws00blog.blogspot.my/2017/06/hadiah-kad-dan-sampul-duit-raya-dari.html

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »