Monday, November 22, 2021

Frenche Roast: French Latte Extra Milky

Bismillahirrahmanirrahim..
Assalamualaikum..
Hye semua..

Sha beli sebab tak pernah nampak.. Selalu nampak Original.. Kalau anda peminat kopi berkrim, yang ini pasti akan jadi kegemaran anda sebab ada extra susu.. Rasa dia tak ada manis sangat tapi lebih kepada berkrim.. Memang bestlah.. Harga pula sekarang ini tengah promosi dekat Kedai Mesra Petronas.. 2 tin ini RM3.. Selalunya RM2 lebih..

Cantik kan tin dia warna biru..
Bayangkan dia susun berderet dekat kaunter pembayaran, memang terambil dan terbayarlah jawabnya..

Minum dengan ais, best je dia lalu tekak..

5 comments:

  1. akak ni memang peminat tegar kopi ye... dana dapat kenal pelbagai kopi dari blog akak heheheh... kadang bila jumpa dan cuba beli, terus teringat akak ada review hehehhe

    ReplyDelete
  2. ammi tak pernah nampak pun lagi tin yg ini

    ReplyDelete
  3. aitttt apasal tak pernah nmpk ni....biru peberet ni

    ReplyDelete
  4. tak berapa gema sangat kalau berkrim tapi boleh dicuba kalau ada ais hihi

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »