Tuesday, November 30, 2021

Menarik di McDonald & McCafe

Assalamualaikum..
Hye semua..

Sabtu hari tu Sha jalan-jalan cari kasut.. Berjayalah menyinggah di McDonald.. Encik suami belanja kek dan Sha pula beli aiskrim serta pie.. Ini antara yang teringin nak dicuba.. Alhamdulillah, semuanya best pada tekak Sha..

Nestum Choc McFlurry - RM5.65

Ini memang sedap sebab ada aiskrim vanilla, coklat dan nestum.. Gabungan yang mantap dan padu pada tekak Sha..

Blueberry Cream Cheese pai ini not bad.. Gabungan cheese dan blueberri tu ngamlah pada Sha..Meriah inti dia.. Tu yang buat lagi best..

Maaflah bagi gambar kek dalam balang kaca ini.. kikiki.. Kek yang slice tak berapa cantik untuk dikongsikan.. Sha memang beli dua-dua kek ini.. 
Belgium Chocolate Cake tu memang super sedap.. Rasa coklat yang sangat mewah.. Puas hati lah.. Pasti beli lagi.. hehehe..
Pandan Gula Melaka tu pada Sha not bad lah.. Sedap tapi Sha lagi suka coklat kek.. hehehe

5 comments:

  1. Saya pun sangat suka rasa pie tu, sedap! Dulu pie apple tu saya kurengg sikit

    ReplyDelete
  2. yes..ayu suka belgium choc cake tu..yum yum!

    ReplyDelete
  3. blueberry creamcheese tu sedap, lagila makan panas-panas

    ReplyDelete
  4. Tak pernah lagi cuba kek dari McD. Selalunya beli aiskrim dan pie je.

    ReplyDelete
  5. hazelnut latte aida da xde dah :(
    sedih!

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »