Friday, November 5, 2021

Dine In di KFC

Bismillahirrahmanirrahim..
Assalamualaikum..
Hye semua..

Semalam tengahari bawa anak-anak pula dine in di KFC.. Mujurlah tak ramai orang.. Kalau ramai memang Sha cancel.. hehehe.. Kita elakkan tempat yang sesak.. Lama dah tak dine in di luar kan.. Kebetulan ada rezeki lebih, kita bawalah tempat kesukaan anak-anak.. KFC di hati.. hehehe..

Kakak memang kesukaan dia nasi ayam KFC dan cheezy wedges.. Adik pula suka Cheezy Bowl dan fries KFC..

3-pc Black Sesame Balls - RM4.20

Sha pula cuba menu baru dari KFC ini.. Okaylah.. Tak manis dan macam makan mochi versi goreng.. hehehe.

8 comments:

  1. betul tu, sebaiknya elak tempat yang ramai orang :)
    Sedapnya KFC!

    ReplyDelete
  2. oh.. kfc ada menu baru ke? rasa lama pulak x mkn kepsi ni

    ReplyDelete
  3. Anak ammi masa tak boleh dine in sibuk nak KFC. ni dah boleh pergi bila ammi bagi cadangan.. Takmo pulak

    ReplyDelete
  4. Tak tau pulak ada black sesame balls tu. Macam cantik warna dia

    ReplyDelete
  5. Tak tahu pula ada sesame balls tu. Pernah makan banana balls KFC je.

    ReplyDelete
  6. Selalunya tapau je. Suka juga chezzy bowl tu. Sekarang ni ada burger baru rasanya

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »