Thursday, November 18, 2021

Advanced Birthday Gift

Bismillahirrahmanirrahim..
Assalamualaikum..
Hye semua..

Alhamdulillah.. Akhirnya merasa juga Sha pakai basikal ini.. Sejak zaman sekolah lagi Sha memang minat pattern basikal macam ini.. Ada bakul dihadapan dan ada tempat duduk di belakang.. Sweet je untuk seorang perempuan kayuh.. Basikal ini hadiah dari encik suami buat Sha sempena ulang tahun kelahiran Sha yang jatuh pada bulan November.. Ada ke yang sama tarikh dengan Sha?? Tarikh ulang tahun kelahiran Sha sama dengan Sultan Perak sekarang.. Awal sampai hadiahnya.. hehehe.. Tapi tu lah.. Tak sempat lagi mengayuh, musim hujan kan sekarang..

Basikal ini dtaang dengan wrapping yang sangat secure.. Cuma perlu pasang paddle dan handle je.. Yang lain dah siap pasang.. suka Sha tengok pembungkusan seller ini..

Beli di Shopee..

Ada gear..

2 comments:

  1. ala sweetnya hadiah dr shuben...

    ReplyDelete
  2. wah bestnya. Basikal pun ada kat shoppee ye. tempat duduk belakang tu cantik

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »