Thursday, November 4, 2021

Filem US/Germany | Army of Thieves (2021)

Assalamualaikum..
Hye semua..

Filem ini kira kejadian sebelum rompakan di Vegas bila diorang kena berdepan dengan zombie.. Untuk filem ini Ludwig Dieter/Sebastian melalui kehidupan yang membosankan sampailah didatangi Gwendoline.. Gwendoline mengajak Sebastian untuk sertai kumpulan beliau dan rompak peti besi yang direka oleh Hans Wagner.. sebastian ini tak pernah lagilah buat perkara-perkara macam ini tapi disebabkan teruja dia joint kumpulan Gwendoline ini.. Namun pada rompakan kedua, sebastian ditinggalkan oleh Brad dengan sengaja sebab cemburu.. Gwendoline dan Korina kembali mencari sebastian dan meneruskan misi mereka untuk merompak peti besi ketiga.. Pada akhirnya Gwendoline korbankan dirinya untuk ditangkap dengan syarat Sebastian dibebaskan.. Pada penghujung cerita dikongsikan babak Scott Ward dan Maria Cruz mengajak Sebastian untuk membuka peti besi terakhir Hans Wagner yang dikatakan hilang.. Ini membawa mereka kepada filem Army of the Dead.. 

Army of Thieves
2021 ‧ Thriller ‧ 2h 7m
In this prequel to "Army of the Dead," a mysterious woman recruits bank teller Dieter to assist in a heist of impossible-to-crack safes across Europe.

3 comments:

  1. Akak kalau tgk citer mcm ni sakit perut nanti hihi

    ReplyDelete
  2. annoying pulak dengan brad tu boleh pulak dia nak cemburu bagai

    ReplyDelete
  3. Army of thieves sambung pulak ke army of the dead.....wah

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »