Thursday, November 25, 2021

Yeo's Jus Kelapa

Bismillahirrahmanirrahim..
Assalamualaikum..
Hye semua..

Minuman yang menyegarkan.. Tambah-tambah bila di minum sejuk.. Sha nampak menarik, jadi Sha pun belilah satu.. Apa yang pasti, bila minum tu ada bau pandan dan rasa air kelapanya sedap.. Cuma sedikit manis.. Pada tekak Sha lah.. Tapi memang best minum sejuk-sejuk.. Demi nak lihat banyak ke tak ketulan kelapa dalam air ini, Sha tuang dalam cawan.. Memang banyaklah isi kelapa tu tapi kecil-kecil je..

RM2.50 - Sha beli di kedai runcit..

Nampak tak ketulan kecil kelapa.. 

8 comments:

  1. menarik ni, sebelum ni tak pernah jumpa

    ReplyDelete
  2. Tak pernah jumpa lagi jus kelapa ni.

    ReplyDelete
  3. Wahhhh..air baru eh? Favourite ni air kelapa :)

    ReplyDelete
  4. Menarik... Boleh try nanti kalau terjumpa...

    ReplyDelete
  5. Menarik jugak ni kan…senang bila2 rasa nak minum air kelapa tapi tak jumpa kelapa fresh.

    ReplyDelete
  6. ha'ah kecil je palpa buah dia tu haha boleh lah tu daripada takde

    ReplyDelete
  7. Ini kalau rasa nak minum air kelapa boleh beli yeos jus kelapa ni kan.

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »