Wednesday, November 17, 2021

Goodday Banana Flavoured Milk

Bismillahirrahmanirrahim..
Assalamualaikum..
Hye semua..

Semua nak keluar susu rasa pisang kan.. Kita pun cubalah semua yang rasa pisang ini.. Tengok mana yang sedap di lidah dan tekak.. hehehe.. Susu pisang Goodday ini tak berapa kena dengan tekak Sha.. Rasa dia sedikit pelik tapi berjayalah juga habiskan.. hehehe..

RM1.90 di Mr. DIY..

4 comments:

  1. saya pun tak berapa suka goodday ni, memang tak kena dengan tekak. hehe

    ReplyDelete
  2. belum pernah cuba..selalu minum yang plain dan coklat..eh lagi satu kalau tak silap perisa bandung kot..

    ReplyDelete
  3. Bila kdrama melanda semua nak pi korea dan terjebak dengan susu pisang dia. Jadi malaysia pun nak ikut trend buat le susu pisang. Nelopa emm tak kena tekak dah le mahal. Yang ni belum cuba. Yang kena dengan tekak buat masa ni susu farm fresh je.

    ReplyDelete
  4. Memang sekarang ni banyak jenama yang keluarkan susu pisang.

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »