Sunday, November 21, 2021

Dutch Lady Coffee

Bismillahirrahmanirrahim..
Assalamualaikum..
Hye semua..

Sedap juga susu Dutch Lady perisa coffee ini.. Rasa dia tak adalah kuat sangat.. Lebih pada creamy.. Memang best layan.. Setakat ini yang Sha jumpa di Kedai Mesra Petronas, 7 Eleven dan juga 99 Speedmart.. Harga mengikut tempatlah ye.. 

RM1.55 di 99 Speedmart

5 comments:

  1. Suka jugak minum flavour ni. Rasa fresh sangat.

    ReplyDelete
  2. kalu time x sihat, minum susu kopi ni la..nak kopi jugak kannn. he he..

    ReplyDelete
  3. bolehlah belikan utk anak ammi kalau tetiba dorang teringin kopi. kengkadang tu kopi ammi yg pahit tu pun dorang belasah jugak..tp pahit sangat pun mcm tak sesuai je utk budak

    ReplyDelete
  4. dutch lady pun dah ikut farm fresh ada perisa kopi

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »