Friday, November 19, 2021

Random Photo #23 2021

Bismillahirrahmanirrahim..
Assalamualaikum..
Hye semua..

Bertemu lagi kita dalam entry bergambar.. Jomlah layan apa yang Sha kongsikan ini.. Minggu ini emosi kurang stabil sikit.. Bila kita seronok berkerja tapi keseronokkan tu dibunuh kerana sikap cemburu dan malas, memang sedih..

Beli kasut.. 3 pasang ini RM200.. huhuhu.. Kasut Amani yang separuh bertutup tu saiz 9.. Kasut mak baru saiz 8.. Pink tu Imani punya.. hehehe..

Claypot Nasi Ayam di Lotus, Kampar..
Pertama kali cuba, sedap juga.. Cuma jenuh nak habiskan.. Nasinya banyak.. hehehe..

Biskut kelapa yang rangup dan garing.. Puas hati makan.. Terasa kelapanya.. Tak tengit dan sedap.. Harga sebekas RM13..

Roti bawang putih & cream cheese Korea yang sedap.. satu ini RM2.50 je.. Tapi rasa dia memang best.. Ini kali kedua Sha beli.. Makan panas-panas memang best tapi sejuk pun layan je.. hehehe..

Jumpa kopi ini di pasar malam Kg. Gajah.. Pekat kopi dia tapi sedikit manis.. Harganya RM6 untuk cup sederhana ini dan boleh tambah boba dengan tambah lagi RM1..

Kena jadi acik cleaner.. kikiki.. Berbaju kurung pun boleh je mengemas pejabat.. Bukan selalu.. Sesekali..

Menambah stok kudapan dalam beg tangan.. kikiki.. Himalaya yang pink tu memang jadi kesukaan Sha.. Best.. Cumanya tak boleh makan banyaklah.. Cepat dahaga.. kikiki..

3 comments:

  1. gambar makanan tu buat lapar, walaupun tg tgri dah makan nasi ayam eh hehehhee

    ReplyDelete
  2. Sedapnyan biskut kelapa tu, lejen!
    Moga semuanya baik-baik belaka ye Sha :)

    ReplyDelete
  3. samalah kak sha, saya pun sedih sikit berkaitan kerja minggu ni..huhu

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »