Wednesday, July 15, 2020

Fasa 6 PKPP | Day 36

Assalamualaikum..
Hye semua..

Gembiranya hari ini.. Dapat parcel suprise dari blogger mama yan.. Teruja sangat.. Suprise sangat.. Tq Mama Yan untuk gift yang comel dan ohsem.. Ada mask extander.. Warna hitam tu memang feveret Sha lah..

Suprise gift dari Blogger Azian Khalil..

Menu brunch hari ini.. 1 bekas ini RM12.. Not bad.. Cuma saiznya kecik.. Tak puas makan.. Memang ikut selera Melayulah rasa dia.. hehebe..

8 comments:

  1. Comelnya interaksi antara blogger. Kita lama kenal kak sha tak pernah kasi apa2. heee

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe.. Takpe.. saling kunjung mengunjungi di blog pun okay je..

      Delete
  2. eyy sedapnya shushi tu lahai

    ReplyDelete
  3. nmpk sedap sushi tu tp sy xpernah mkn..

    bestnya dpt adiah.. =)

    ReplyDelete
  4. bestnya dapat hadiah dari MY, pastu sushi tu sedap nampaknya lama tak makan

    ReplyDelete
  5. terus terasa nak makan sushi...tak baik tau awakkkkk

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »