Wednesday, July 22, 2020

Bungkusan Keceriaan dari Ika Shoid

Assalamualaikum..
Hye semua..

Sebelum ini Sha pernah kongsikan dalam entry Fasa 6 PKPP | Day 34 mengenai projek Sha dengan seorang blogger ini.. Inilah dia projek kami.. Pakej Keceriaan.. hahaha.. Isi jelah apa sahaja dalam bungkusan yang ingin ditukar.. Hanya ada satu sahaja barang wajib iaitu buku, yang lainnya terpulang nak bubuh apa.. Sha buat projek ini dengan blogger Ika Shoid.. Ini pelawaan beliau sebenarnya.. Sha okay je.. hehehe.. Sha dah terima bungkusan beliau, bungkusan Sha untuk beliau pula baru je Sha pos petang ini.. 

Alhamdulillah.. selamat sampai pada 21.07.2020..

Ini isi dalamnya.. Cantik.. Rajin Ika balut..

Ada beg, face mask, kream dan frame..

Kad comel, penanda buku magnetik dan pad untuk menulis..

Inilah barang utama dalam bungkusan pakej keceriaan ini..
Buku Jodoh Yang Kucari tu buku baru tu.. Masih berplastik lagi..

Update: Ika pun ada buat entry pasal projek ini, boleh klik Suprise Box dari Blogger Kasihku Amani..
Kalau ada yang berminat nak buat aktiviti ini dengan Sha bolehlah mesej dekat IG, atau email Sha.. Macam seronok pula buat aktiviti macam ini.. hehehe..

11 comments:

  1. Seronoknya sesekali buat macam ni tanda dihargai kan....

    ReplyDelete
  2. Comel2 barang dalam bungkusan

    ReplyDelete
  3. seronoknya exchange gift mcm ni...mcm birthday..dpt hadiah.
    kan?

    ReplyDelete
  4. Puas memunggah ye Sha maklumlah banyak barang dalam kotak keceriaan tu.
    hihi.... Mesti suspen masa nak bukak kotak tu kan... lagi lagi nak teka buku apa yg Ika bagi

    ReplyDelete
  5. wah seronoknya gini..main tukar2 barang..kalau ad yg sudi.,saya pon nak buat..hehe

    ReplyDelete
  6. Best juga exchange2 barang ni..

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »