Monday, July 13, 2020

Fasa 6 PKPP | Day 34

Assalamualaikum..
Hye semua..

Hidup ini ada pasang surutnya.. Saat kita marah pada orang lain, jangan kita aniaya orang lain.. Doa orang yang dianiaya itu mustajab.. Macam-macam hal sekarang ini hinggakan rasa seronok tu dah tak ada.. Namun hidup perlu dilalui dan diteruskan..

Hari ini kepenatan berganda.. Semalam tak boleh tidur.. Pukul 3.30 pagi masih berjaga.. Terlelap sekejap.. Pukul 5.30 pagi dah bangun.. Harapnya malam ini akan tidur lenalah..

Ini sample pewangi dari little trees.. Ada Sha kongsikan di entry ini Fasa 6 PKPP | Day 9.. Kali ini Sha nak review baunya.. Tak sesuai diletakkan didalam kereta.. Baunya agak keras dan mengganggu hidung.. Untuk Sha lah.. Sha bubuh dalam bilik tidur.. Baunya memang mampu mewangikan sebuah bilik.. Kuat tau bau dia.. 

Tayar kereta flat.. Pagi nak gi kerja jadi gini.. Petang bawa gi kedai, rupanya ada paku.. 

Ini projek Sha dengan Blogger Mai.. Kalau sukses, mungkin Mai dan Sha akan ajak orang lain joint.. Doakan ye.. Owh ya, sampul ini RM13.90.. Kata pekerja pos tu kalau isinya melebihi 2 kg pun tak ada masalah.. Tak ada bayaran tambahan dikenakan.. Harapnya betullah.. Baru pertama kali nak cuba..

13 comments:

  1. setuju. memang bau nya kuat hahah tapi dari pengalaman Far, baru dia tak tahan lama sangat. Sekejap je bau tu hilang dari dia punya card tu. Allahu tayar kereta flat..ujian tu kak Sha. uuuu buat projek apa tu~~ semoga dipermudahkan yaa! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Owh.. Yang akak punya ini lama juga bau diah bertahan.. Dah dekat 2 minggu masih lagi kuat baunya.. hehehe..

      Delete
  2. Wahh projek apa la agaknye tu ye.. Gut luck sha..

    ReplyDelete
  3. Semoga sukses kak Sha. In shaa Allah moga esok ada sinar bahagia.

    ReplyDelete
  4. lemah betul bila tak boleh tidur di hari kerja....

    tak pernah try pewangi yang little trees nih... nanti nak cuba lah

    ReplyDelete
  5. Wahh projek apa la tue.. selamat berjaya sha

    ReplyDelete
  6. Saya memang tak tahan kalau ada yang letak pewangi yang kuat baunya dalam kereta.

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »