Wednesday, July 29, 2020

Aplikasi 7Eleven

Assalamualaikum..
Hye semua..

Sha terjumpa sebenarnya pasal aplikasi ini masa duk scroll timeline Facebook.. Cubalah muat turun.. Menarik.. Lagipun tak adalah susah mana.. Paling best bila ada update mengenai promosi terbaru dan juga diskaun menarik di 7Eleven.. Bila sign up kali pertama dapat voucer diskaun RM3.. Best kan..

Lepas muat turun aplikasi, buka dan paparan pertama adalah seperti di atas.. Pilih sign up..

Masukkan email dan no telefon.. lepas tu tekan next..

Bahagian ini, kalau tak masukkan no kad pengenalan pun takpe.. Tapi butiran lain kena isi..

Nanti dia akan hantar no otp dekat telfon yang kita daftarkan..

Lepastu bolehlah set kata kunci..

Ada member benefits dan payment opition di paparan pertama..

Antara yang menarik.. Welcome voucher RM3.. Claim bila dah ada dekat 7Eleven tau..

9 comments:

  1. Wah, tak tahu pulak 7E dah ada aplikasi yang tersendiri.. Mudahlah nak beli apa2 kat 7E kan..

    ReplyDelete
  2. wahhh 7E pun dah ade apps..
    menarik ni baru tahu.. dala rajin gak p sana hehe..

    ReplyDelete
  3. Thanks info, wah baru tahu 7E ada apps.

    ReplyDelete
  4. ada welcome voucher..7E byk yg menarik..

    ReplyDelete
  5. Wah, mudahnya macam ni. Kejap esok lusa nak cuba la. Kalau ingat. Haha

    ReplyDelete
  6. menarik ni..nanti boleh download..tq sha :)

    ReplyDelete
  7. Baru tau 7E pun dah ada apps.. boleh la download nanti

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »