Tuesday, July 7, 2020

Fasa 6 PKPP | Day 28

Assalamualaikum..
Hye semua..

Sebok hari ini menanda dan mengira jarak 1 meter sebelum pelajar masuk.. Laluan masuk, laluan keluar nak kena buat anak panah supaya tidak berlaku kesesakkan.. Buat pula dalam keadaan panas dan elektrik kejap ada, kejap tak ada.. hahaha.. Sabar jelah.. Kebetulan masa kami buat kerja, unit pembangunan pun tengah buat penyelenggaraan elektrik tu yang kejap ada kejap tak ada elektriknya.. Tapi okaylah dia kacau lampu je.. Alhamdulillah kebanyakkannya dah siap.. Tinggal nak pasang kunci dekat bilik air, tutup bilik perbincangan dan tampal tapak kaki untuk laluan.. Tak banyak dah.. InsyaAllah minggu ini boleh siap kot..

Kawan bawa dia baru balik ride motor dari Melaka & Johor.. Biskut kelapa dengan dodol tu paling lagend.. Buah anggur tu sedap.. Ceri tu tak rasa apa.. hehehe..

9 comments:

  1. CR awal2 nak buka sekolah haritu dah siapakn utk laluan dalam makmal jer. yang lain,cikgu2 sndri yang buat

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kami baru nak buat.. next month pelajar baru nak masukkan.. hehehe..

      Delete
  2. busy ye nak start sekolah ni. caiyok caiyok!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu lah.. kami nie nak yerima pelajar juga awal bulan depan.. tu yabg sibuk sama..

      Delete
  3. Sedapnya dodol hehe 🍒 cherry is my favourite 😊

    ReplyDelete
  4. semoga dipermudahkan urusan pembelajaran zaman norma baru ni. terpelihara dari segala keburukan.
    Ceri sedap.. Kami suka. So far, kami dapat ceri yang manis je kat pasar malam, tapi jarang2 sekali je ada stok

    ReplyDelete
  5. Biskut kelapa....mengundang nostalgia betul

    ReplyDelete
  6. nak dekat buka sekolah ni makin busy la..hehe

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »