Friday, July 24, 2020

Fasa 6 PKPP | Day 45

Assalamualaikum..
Hye semua..

Alhamdulillah.. Hati ini nampak Imani dah makin okay.. Semoga terus sihat.. Terima kasih atas doa semua untuk Imani.. Semoga Allah membalas kebaikan yang berlipat ganda buat semua.. 

Petang tadi Sha ada bengkel pengisian JD di HRMiS.. Bengkel online je.. Mula-mula tu hanya dengar suara penceramah je, jenuh jugalah nak faham arahan.. Sejam lepas tu batu keluar muka penceramah dan slaid.. Alhamdulillah selesai dengan jayanya.. Cuma nanti nak kena edit bahagian Jawatan kami.. Ada beberapa deskripsi yang nak dimurnikan.. Kerja/bengkel norma baru gitu.. Secara atas taluan je cuma nak kena tengok talian internet ok tak okay je..

Rasanya bengkel dan latihan dah cukup cuma dari PNM je tak ada lagi.. Kalau dapat pun tak tahulah macam mana nak pergi..

9 comments:

  1. Musim PKP ni,bengkel pun atas talian aje
    Semoga dipermudahkan melaksanakan tugas2 seharian

    ReplyDelete
  2. Semoga semua urusan dipermudahkan..(bru je abam training online, tpi xbrape memuaskan,sebab trainer x nampak, so mengantuk la skit..hehe)

    Terima kasih join giveaway & congrats, kak jangan lupe email ya,

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah.. training online ini ada kekurangannya tapi new norma kan..
      Sama-sama.. dah emails detail dah.. tq ye..

      Delete
  3. Yang geram banyak webinar attend, jam latihan yg baru masuk sikit je..huhu

    ReplyDelete
  4. bekerja dlm norma baharu mcm ni lah..

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »