Sunday, July 12, 2020

Fasa 6 PKPP | Day 32 & 33

Assalamualaikum..
Hye semua..

Semalam tak dapat nak update.. Balik Kg. Gajah, line tak berapa nak cantik.. hehehe.. Ini baru sampai Slim, singgah supper jap.. Tambah lemak.. hehehe..

Semalam dapat berita tak best dari pejabat.. Buat tak sabar nak masuk pejabat tapi kita relaks relaks je dulu.. Hidup perlu dilalui dengan bahagia.. Jangan biarkan manusia yang tak ada kehidupan merosakkan hidup kita..

Hari ini dilalui dengan sangat senang hati.. Melihat MIL bahagia, anak menantu dan cucu balik ke rumah.. Memasak, membersihkan laman.. Memang seronok.. Walaupun sekejap namun bahagia..

Pemandangan petang semalam di Chuk Chak..

Kudapan wajib setiap kali balik kg..

Menu sarapan yang ohsem..
Secucuk sate ayam hanya 50 sen dan daging tu 70 sen je..

Si Oyen kesayangan Amani dan Imani

4 comments:

  1. subhanallah..cantik view!
    murah je sate...

    ReplyDelete
  2. cantiknya view sunset dekat Chuk Chak tu

    ReplyDelete
  3. Kg Gajah tu dah dekat jugak kalau nak balik kg mentua kami di Perak

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »