Thursday, July 23, 2020

Fasa 6 PKPP | Day 44

Assalamualaikum..
Hye semua..

Hari ini Sha EL.. Anak dara Sha yang kecik tu still demam.. Dia punya demam tu on off.. Makan ubat dia ok, pastu nanti dia demam balik.. Tu yang Sha EL tu.. Sambil-sambil tu bolehlah rehat juga walaupun tak rehat sangat.. hahaha.. Lama juga dia tak demam.. Risau ketegur je.. Doakan Imani lekas sembuh ye.. Tq kawan-kawan..

Lemau je dia.. Ini masa anta kakak gi sekolah..

Dah gajikan.. Kita singgah 7Eleven cari best friend.. hehehe.. Satu ini RM1.. Berbaloi-baloi..

Beli dengan kawan pejabat sebab craving ya amat.. Alhamdulillah sedap dan menepeti citarasa.. Gebu gebas dan penuh kacang.. Biskut makmur sedap yang menjadi Idaman sejak Raya puasa nie..

Shopping hari gaji.. hehehe.. Beli durian 5kg (RM40), Air green tea dan coklat hazelnut (RM20) serta chicken tortilla wrap 2 ini RM10..

Rezeki pisang hari ini.. Bos bagi.. hehehe..

9 comments:

  1. alhamdulillah..semoga anak cpt sembuh

    ReplyDelete
  2. Semoga Imani cepat sembuhnya.
    Pisang nangka tu buat gorenglah sesuai.

    ReplyDelete
  3. semoga anak dara sha cepat sembuh ye..tahun ni ramai sgguh cari biskut makmur..

    ReplyDelete
  4. Get well soon imani :)
    Air botol tu nampak sedapp gila

    ReplyDelete
  5. Semoga Imani cepat sihat.
    Sha pun take care dan staysafe

    ReplyDelete
  6. agaknya mmg musim demam kot... mggu lps turn sy...

    ReplyDelete
  7. Kesian tgk anak demam.. pisang Tu mmg menggoda

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »