Thursday, July 23, 2020

Pocky Almond Taste

Assalamualaikum..
Hye semua..

Satu lagi yang menarik di kedai ECO Shop.. Harganya RM2.10 sahaja.. Bolehlah untuk kudap-kudapan sambil membuat kerja.. Tidak Terlalu manis.. Bau almond tu sedap dan menyelerakan.. Buat kunyahan sambil membaca pun best ini.. Nak lagi berbaloi, beli je di Shopee.. Hehehe..

Sekotak RM2.10

Banyak juga isi dalam kotak tu.. Lebih 17 batang kalau tak silap.. Sedap mengunyah.. hehehe

4 comments:

  1. Sedap ni. Memang favourite. Biskutnya rangup. Coating pun sekata je. Sedapnyaaa!

    ReplyDelete
  2. time diploma dulu memang selalu singgah eco semata cari jajan untuk buat exercise mulut hahaha

    ReplyDelete
  3. opismet sy punya laa suka pocky ni siap tampal dia punya kotal eps yg special edition hehehe

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »