Tuesday, July 21, 2020

Persediaan ke Sekolah

Assalamualaikum..
Hye semua..

Sehari je lagi untuk anak-anak Sha kembali ke sekolah.. Selain baju, buku-buku dan kasut, ini antara yang penting untuk dibeli dan dijadikan stok dirumah.. Norma baru kehidupankan.. Sha beli hand sanitiser dan mask kanak-kanak tu dekat Shopee sebab murah dan berbaloi.. Botol spray tu pula Sha beli dekat MR. DIY, murah je RM1 lebih.. Banyak pilihan ada macam-macam size.. Cari dekat bahagian kosmetik..

Hand Sanitizer 1L ini Sha beli dengan harga RM19.11 (free postage)

Botol beli di Mr. DIY..

Sha beli mask kanak-kanak ini dekat Shopee.. Ini je yang murah.. RM29.90 (50pcs)
Sha beli 100pcs dia bagi etra 10pcs.. Yang bestnya dia buat 1 pack ada 10pcs.. Senanglah nak bawa atau simpan..

5 comments:

  1. esok sure jalan jam and busy mcm biasa la...semua dah kembali ke sekolah. moga anak2 kita semua sentiasa dilindungi Allah... in sya Allah.

    ReplyDelete
  2. persediaan untuk anak-anak ke sekolah nanti kan, dana pun pakai beli hand sanitizer yang besar dan guna bekas kecil untuk aiyan

    ReplyDelete
  3. bagus sha..sentiasa pesan pada anak2 utk jaga diri ya :)

    ReplyDelete
  4. bagus sha..persiapan yang tip top untuk sekolah

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »