Saturday, January 1, 2022

Marrybrown Roti Goreng / Mantao

Assalamualaikum..
Hye semua.. 

Lama dah aim untuk beli roti goreng @ Mantao dari Marrybrown ini lepas rasa 2 minggu lepas.. Roti ini dia bubuh dalam set Lucky Plate (set 2 ketul ayam).. Kebetulan kawan pejabat Sha beli, dia bagi Sha rasa roti ini.. Eh!! Sedaplah.. Terus berhajat nak beli.. Tapi asyik tak tersinggah je walaupun duk lalu lalang depan Marrybrown tu.. Hahaha.. Lepas tu minggu lepas keluar cari kopi dan tersinggahlah Marrybrown.. Sha beli terus yang 6pcs.. Boleh kongsi makan dengan anak-anak.. Roti dia sedap makan macam tu je.. Nak cicah dengan kari atau kuah lain pun okay je.. Sha lebih suka makan macam tu je.. Sedap..

Sekotak Roti Goreng / Mantao - RM6.90

Ada 6pcs

Putih dia tak menyerlahlah dalam gambar ini.. Tapi memang putih mantao lah..

5 comments:

  1. buat kudap2 best ni ...xdelah rs berat sgt..merrybrown ni best jugak..ade variasi makanan dah

    ReplyDelete
  2. lama x makan marrybrown. sedap2 gak makanan dia.. rindu plak

    ReplyDelete
  3. Tak tahu pula Marry Brown ada jual roti 6pcs macam tu.

    ReplyDelete
  4. mcm2 gak menu marrybrown sekarang ni kan

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »