Monday, January 24, 2022

Filem US | Zombies 2 (2020)

Assalamualaikum..
Hye semua..

Sambungan dari filem Zombies (2018).. Kalau dalam filem pertama berkisarkan tentang zombie dan manusia, untuk filem kedua ini muncul pula watak serigala jadiaan yang mencari moonstone.. Dalam masa yang sama Zed bertanding sebagai president demi untuk diterima masyarakat.. Namun kehadiran serigala jadian membuka mata Zed untuk menerima keadaan diri dia yang sebenar.. Tapi ending dia muncul pula satu sinaran dari langit.. Kalau tak silap, tahun ini akan keluar filem yang ketiga.. Tak sabar.. Tak sabar.. Hehehe.. 

Sya layan filem ini dengan anak-anak.. Syok tengok filem ini sebab ada lagu..

Z-O-M-B-I-E-S 2
2020 ‧ Musical/Comedy ‧ 1h 24m
Addison notices that zombie students are always treated badly by her human friends. She is determined to bring equal opportunities for the undead and eliminate differences in the community.

5 comments:

  1. Kalau cerita keluaran Disney jarang la tak best ni... menarik ni boleh usul nanti nak tgk.

    ReplyDelete
  2. Movie Musical lah ni. Keluar serigala jadian lah pulak :)

    ReplyDelete
  3. nak tgk juga la dengan anak anak nnt

    ReplyDelete
  4. Zombie pun nak equal op jugak? memang generasi 'woke'. haha

    ReplyDelete
  5. kalau dia terpilih jadi presiden naya lah nak kena buat semua kerja

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »