Sunday, January 2, 2022

2022 Reading Challenge

Assalamualaikum..
Hye semua..

Ini antara entry wajib setiap awal tahun untuk Sha.. Cabaran Membaca di Goodreads.. Cabaran ini Sha buat dengan tujuan merekod pembacaan Sha sepanjang tahun serta mencabar diri untuk komited dengan sasaran.. Jomlah sertai cabaran ini bersama Sha.. Boleh je letak jumlah yang sikit seperti 10 buah, 5 buah.. Ikut kemampuan.. Cabaran ini boleh ditambah angkanya pada bila-bila masa..

Macam Sha ini kadang tu tak ada mood langsung nak membaca dan ada masanya Sha mabuk membaca sampai boleh baca beratus-ratus muka surat.. Lagipun Sha kerja di Perpustakaan, memang berdepan dengan buku setiap hari..

Berfikir-fikir sebenarnya nak meletakkan angka di ruangan kosong tu..

Sha letak 222 harapnya berjayalah.. Letak target lepas dah baca sebuah ebook.. Buku pertama Sha baca untuk tahun ini dari genre seram komedi..

6 comments:

  1. Semoga berjaya capai target, Kak Sha. Saya pun sertai juga reading challenge tapi tak letakkan target sebanyak Kak Sha.

    ReplyDelete
  2. Kena buat jugak ni nampaknya... Klu tak, asyik baca tak habis je... Semua suku2 separuh haha :p

    ReplyDelete
  3. Wow wow wow.. membaca amalan mulia. All the best Kak sha. :)

    ReplyDelete
  4. Selamat mengulat buku
    wak percaya sha boleh lakukan

    ReplyDelete
  5. respect tul ngan Sha ni..caiyok caiyok!!!

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »