Monday, January 24, 2022

Positif Covid-19

Assalamualaikum..
Hye semua..

Sekadar berkongsi pengalaman.. Buat pengetahuan semua, Sha dah complete booster vaksin untuk Covid-19.. 

Pagi ini anak dara Sha Imani demam, dia kejut Sha pukul 5 pagi cakap badan dia panas.. Sha buat test covid guna air liur dan dia positif.. Sha buat juga sebab dia tidur sebelah Sha kan.. Sha pun positif tapi Sha tak demam.. Kemudian buat pula dekat kakak Amani dan en.suami.. Pun positif juga.. En. Suami batuk-batuk.. Amani tak bergejala..

Call bilik gerakan, dia suruh quarantin kat rumah.. Maka seminggulah kami kena self quarantin.. Dapat kat mana pun tak tahulah.. Ujian buat kami sekeluarga.. Doakan kami ye..



19 comments:

  1. takut pulak nak ambil booster. hurm..semoga Sha sekeluarga cepat sembuh

    ReplyDelete
  2. semoga tiada yang serius. take care kak dan family

    ReplyDelete
  3. Semoga cepat2 sembuh untuk keluarga Sha, inshaAllah amin2 YRA.

    ReplyDelete
  4. Semuga cepat sembuh. Ahkak pun baru selesai qurantine sebab contact rapat. Fobia positif covid tak kebah lagi ni pulak contact rapat. Nasib baik negatif

    ReplyDelete
  5. Allahu..syafakumullah utk Sha sekeluarga..take care!

    ReplyDelete
  6. Allahuakbar. Semoga lekas sembuh, Kak Sha

    ReplyDelete
  7. moga di permudahkan dan cepat sembuh buat akak sekeluarga ya

    ReplyDelete
  8. Allahuakbar..Semoga semuanya dalam keadaan baik baik dan cepat sihat. Aaamin...

    ReplyDelete
  9. take care kak sha. semoga cepat sembuh :)

    ReplyDelete
  10. Allahuakbar. Semoga cepat sembuh akak sekeluarga. Mudahan tiada apa yang berat sangat. •_•

    ReplyDelete
  11. Syafakumullah buat Sha sekeluarga...
    Moga diberi syifa & kemudahan dlm segala urusan berkaitan aamiin

    ReplyDelete
  12. Allahuakbar.. semoga dipermudahkan semuanya dan semoga cepat sembuh yer

    ReplyDelete
  13. semoga diberi kesembuhan untuk kaksha and family!

    ReplyDelete
  14. semoga cepat sembuh ye kak sha sekeluarga. minum air banyak2

    ReplyDelete
  15. Allahuakbar..semoga cepat sembuh semua

    ReplyDelete
  16. Allahu.. semoga dipermudahkan urusan keluarga sha.. kami hari tu pun 2 mgu kuarantin.. tp hero² kecik je yg positif.. take care ye sha

    ReplyDelete
  17. Harap2 tak serius dan cepat sembuhnya

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »