Monday, January 17, 2022

Pembelian Impulsif

Assalamualaikum..
Hye semua..

Tak sepatutnya Sha beli buku buat masa ini sebab buku dekat rak TBR masih banyak belum berbaca.. Tapi tu lah, masa Sha buat pembelian ini Sha dalam keadaan tak stabil.. Jadinya terbelilah 2 buah buku ini di Shopee.. Mujurlah dapat claim free shipping, dikaun voucher dari kedai dan juga boleh tebus coins..

Angkara Siapa oleh Khairul Ahmad
Hirari Di Dalam Kotak Perak oleh Hannah Serres

7 comments:

  1. Sama la kita Sha, saya pun patut tak boleh beli sebab ada lebih 20 buah buku TBR.
    Tapi malam semalam terpaksa beli, sebab buku idaman ada flash sale 24j. Free shipping lagi. Murah sangat, rugi pulak tak beli. Haha

    ReplyDelete
  2. Dia sekalo terbeli tu, risau risau risau. haha

    ReplyDelete
  3. samalah kak sha, rak buku to be read saya pun masih penuh, dah order buku baru hihi

    ReplyDelete
  4. xpe kak sha, buku bleh dibaca bila2 je. klau mknn, ada expiry date..

    ReplyDelete
  5. Selamat membaca.. harap kena dgn genre kegemaran tu

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »