Thursday, December 22, 2016

Jadual Gaji 2017 Kakitangan Awam

Assalamualaikum..
Hye semua..

Jadual Gaji 2017 Kakitangan Awam
 
 

Kalau ikut jadual gaji ini, akan ada 3 bulan Penjawat Awam terima gaji awal..
Pada bulan Januari, Jun dan juga Oktober..
Nasihat Sha rancanglah perbelanjaan dengan bijak pada 3 bulan ini..
Kerana bayaran gaji dibuat sangat awal dari tarikh yang sepatutnya kerana ada perayaan..
Jangan berbelanja dengan gembira hingga tak sempat sampai gaji bulan berikutnya..
Hehehe.. sekadar perkongsian ye..

5 comments:

  1. Hehe. Bagus perkongsian ni sebagai peringatan juga :D

    ReplyDelete
  2. bagus ada jadual, senang nak plan perbelanjaan .

    ReplyDelete
  3. yep nice sharing =) Ju pun sgt titikberatkn jadual gaji ni, sgt bguna utk rncg pbelanjaan =)

    ReplyDelete
  4. jauh nak tunggu gaji 40 hari dan 42 hari...kena bijak ..

    ReplyDelete
  5. best la ade jadual gaji..kalau swsta ni tarikh tak tntu..hihi

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »