Shoplinks.Asia

Shoplinks.Asia


Simple Hijab

SISTEM GURU ONLINE

APDM SAPS

Thursday, December 22, 2016

Jadual Gaji 2017 Kakitangan Awam

Assalamualaikum..
Hye semua..

Jadual Gaji 2017 Kakitangan Awam
 
 

Kalau ikut jadual gaji ini, akan ada 3 bulan Penjawat Awam terima gaji awal..
Pada bulan Januari, Jun dan juga Oktober..
Nasihat Sha rancanglah perbelanjaan dengan bijak pada 3 bulan ini..
Kerana bayaran gaji dibuat sangat awal dari tarikh yang sepatutnya kerana ada perayaan..
Jangan berbelanja dengan gembira hingga tak sempat sampai gaji bulan berikutnya..
Hehehe.. sekadar perkongsian ye..

5 comments:

  1. Hehe. Bagus perkongsian ni sebagai peringatan juga :D

    ReplyDelete
  2. bagus ada jadual, senang nak plan perbelanjaan .

    ReplyDelete
  3. yep nice sharing =) Ju pun sgt titikberatkn jadual gaji ni, sgt bguna utk rncg pbelanjaan =)

    ReplyDelete
  4. jauh nak tunggu gaji 40 hari dan 42 hari...kena bijak ..

    ReplyDelete
  5. best la ade jadual gaji..kalau swsta ni tarikh tak tntu..hihi

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Chit Chat

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI