Shoplinks.Asia

Shoplinks.Asia


Simple Hijab

Sunday, December 18, 2016

Basuh Baju Sekolah Amani

Assalammualaikum..
Hye semua..

Hujung minggu nie, tak dapat lainlah kerjanya..
Membasuh baju.. Melipat kain..
Kemas beg baju anak-anak..

Disebabkan baju sekolah Amani dah settle, so Sha terus basuh..
Nanti boleh gosok siap..
Senang.. Prepare awal-awal..

Basuh Baju Sekolah Amani
Baju sekolah.. Tudung..
Kain sekolah..
Adoi.. Ini nampak gayanya memang kena memberus lah lepas nie..
Yang first nie bolehlah masuk mesin je.. sebab tak pakai lagi.. Sha memang akan basuh dulu baju yang baru beli..

Basuh Baju Sekolah Amani

13 comments:

  1. Replies
    1. Tu lah SS.. Ini belum basuh baju adik dia.. hehehe

      Delete
  2. Bagus camni kak. Nanti senang lah kan bila nak masuk sekolah :)

    Siqah kadang-kadang je basuh baju yang baru dibeli. Hihi. Ikut mood rajin. Muahahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Akak memang basuh dulu baru pakai.. hehehe..
      Tak selesa kalau tak basuh..

      Delete
  3. Akak dah tukar template :) Yeayy! Senang nak komen sekarang :D

    Tapi kan kak, takde next button for post lah.. maybe akak boleh tengok setting akak balik ye :)

    Siqah jenguk lagi nanti.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alamak.. Tak de eh..
      Nanti akak godek2 ye.. tak berapa nak pandai.. hehehe

      Delete
  4. sehari sepasang ke kak sha? tu diaaa..

    name ank kita same :) nnt ank mek dah msuk skolah, mesti mek update cam akak jugak :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha a.. Akak standby 3 pasang untuk sekolah pagi.. 3 pasang untuk sekolah petang.. Sama ek..

      Delete
  5. Replies
    1. memang beli awal.. senang..
      lagipun tak nak kelam kabut..

      Delete
  6. wahh kak sha da tukar mood hp..senang nk bw :P macam dobi da baju amani ni..

    ReplyDelete
  7. wah bnyaknya baju,.. putih berseri.. hehe

    ReplyDelete
  8. MV tak cuci lagi baju anak2//mmg kena pakai berus lepas ni kalau nak cuci

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Chit Chat

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI