Wednesday, December 7, 2016

Mamee Monster Biskidz

Assalamualaikum..
Hye semua..

Dah cuba ke biskut keluaran Mamee Monster ini??
Biskidz.. Ala yang dalam iklan Ejen Ali tu..
Ada tiga flavour iaitu Milk, Chocolate dan Seaweed..

Nipis je kepingan biskut ini..
Tapi kalau makan sebungkus memang kenyang lah..
Sedap okay.. Feveret Sha Chocolate dan Seaweed..
Amani lak suka flavour Milk..
Sedap juga tapi not my feveret..

Best sebab mudah nak dibawa kemana-mana..
Just simpan dalam handbeg je..
Lapar, keluarkan dan makan..
Memang boleh buat makanan spare dalam beg..
 
 Ini regular pack.. 42g
Kalau sebungkus ini RM1.40 (7Eleven) RM1 (Mydin) RM1.20 (Koperasi tempat Sha keje)
Harga berbeza-beza ye mengikut tempat.. hehehe..

 
 Flavour Chocolate..
My feveret okay.. Sedap sangat..

 
Flavour Milk..
Feveret Amani nie.. Dia suka bawa pergi sekolah..

Seaweed flavour..
Rasa macam makan keropok Mamee..

Okay.. Yang ini pek besar yang ada 8 mini pack..
Harga normal RM3.90 tapi bergantung pada tempatlah ye..
Sha beli ini harganya RM3.70 je..
Tengah promosi..

Ini beza mini pack dan regular pack..
Mini pack 21g, Regular pack 42g..

Jangan lupa cuba ye kengkawan..

16 comments:

  1. E eh dah ada biskut pulak mammeeeee ni.. Kene cuba ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cubalah Lea.. kalau x silap Sha, 7eleven tgh buat promosi.. rm1 je sebungkus..

      Delete
  2. belum cuba lagi..mesti sedap kan

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. Cik Nur.. Kalau yang seeweed tu ada..
      yg coklat dgn milk tu biasa je..

      Delete
  4. Bestnyaa, nak cari la seaweed tu, fav flavour. hihi

    ReplyDelete
  5. tak pernah rasa...hoo patutlah anak2 ada sebut ejen ali tiap kali ada iklan nih..adehh mamanya dah lama tak tengok tv

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe.. Sha pun bebudak nie dok sebut.. Pastu tengok kemudian terjumpa kat 7e tu yg beli..

      Delete
  6. Laahhh mamee dah ada biskut pulak. Nanti siqah nak cuba jugak..

    ReplyDelete
  7. Erkkk firsr time. Tgk biskut ni..

    ReplyDelete
  8. eh ada biskut kah... kena cari ni hahahhaha...

    ReplyDelete
  9. selalu nampak tapi x pernah beli

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »