Thursday, December 22, 2016

Petua Jaga Badan

Assalamualaikum..
Hye semua..

Sha baru je amalkan makan sebiji epal hijau setiap pagi..
Sha mulakan dah seminggu tapi lepastu stop..
Sha juga kurangkan minum ais dan juga minuman 3in1..
Alhamdulillah, perut buncit dah makin susut..
Berat je tak timbang lagi..

Stop kejap sebab bekalan epal hijau terputus..
Sha mulakan semula pada 1.12.2016..


Petua Jaga Badan  
Sha dapat tips ini dari Blog Mutiara Synergy Consultant..
Banyak lagi tips kesihatan yang menarik..
Jom terjah Blog Mutiara Synergy Consultant..
Sha makan cengginie..
Mudah sikit..
Kalau sebiji terus kokak, cam masam dan susah nak telan..

5 comments:

  1. MV dah lama tinggalkan minuman 3 in 1 n makanan manis

    ReplyDelete
  2. Kalau diamalkan berterusan inshaAllah berhasil...cuma kena makan apple hijau atau minum air lemon suam sebelum makan...

    ReplyDelete
  3. Epal hijau memang banyak khasiat,, tapi mashaammmm huu.

    ReplyDelete
  4. kalau buh garam sedap tu..tapi lari plak diet..

    ReplyDelete
  5. Sedapnya jambu batu..
    Kena pula dengan "colek" ore kelate panggil..
    Esok kena beli jambu nie..

    Ikhlas Dari
    Along Misuari

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »