Shoplinks.Asia

Shoplinks.Asia


Simple Hijab

SISTEM GURU ONLINE

APDM SAPS

Friday, December 16, 2016

Windows Shopping di Jakel Tanjung Malim

Assalammualaikum..
Hye semua..

Tujuan asal Sha ke sini mulanya nak beli kain untuk buat tudung sekolah Amani..
Kain tengah sale, memang bestlah..
Kain putih jenis licin baru RM6.20 semeter..
Tapi tudung sekolah dah siap, lagi murah..
Baiklah Sha beli yang dah siap..
Saiz S untuk Amani pakai baru RM5.90 sehelai..
Kat tempat lain semuanya RM10 ke atas..
Tu yang cadang nak jahit sendiri..

Jakel Tanjung Malim memang tengah sale gila-gila..
Kain yang mahal semuanya jadi murah..
Rambang mata Sha menengoknya..
Jalan-jalan cuci matalah kan..
Encik Suami pun sama.. Terbeli kain untuk Raya 2017..
Encik Suami kata, alang2 dah murah ini, beli jelah terus..
Tempah kita fikir kemudian..
So belilah 10 meter kain bidang 60 untuk kami sekeluarga..
Warna apa, jangan tanya ye.. Suprise!! Hehehe..
 
 
Murah giler.. RM7.20 je..
Kain nie best tau.. berat dan sejuk dipakai..
 
 
Langsir bidang 110..
Kain jenis tak tembus cahaya..
 
 
 
 

 
Yang ini best..
Semeter RM 18.00 bidang 110
Tapi dia bagi lagi offer beli semeter percuma semeter..
Alahai.. Rasa cam nak borong semua kain je..

6 comments:

  1. kat kk pun Jakel da sale tp blm bkesempatan pegi lg =)

    ReplyDelete
  2. ni lau omak den tengok kain langsir sure dia pun pi rembat kang haha

    ReplyDelete
  3. murah juga tudung tue kalau rm5.90 sehelai...nak try cari kat jakel kk lah

    ReplyDelete
  4. waa, dah ada baju raya tahun depan dah..advance ni..hehe

    ReplyDelete
  5. murahnya !!! kalau kat sabah perhhh sakit jiwa tgk harga..

    ReplyDelete
  6. time tgk kain mmg giler nk beli. mek cam tu la. pastuh duk dlm beg lame peram entah bile nk pegi hntr tailor.

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Chit Chat

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI