Monday, December 12, 2016

Miss Peregrines Home For Peculiar Children (2016)

Assalamualaikum..
hye semua..

Cerita yang ohsem walaupun macam slow sikit..
Raksasa dia dasyat okay..
Perjalanan ceritanya best..
Memang grafik dia ohsem..

Katanya buku dia lagi ohsem..
Macam nak kena baca buku dia je..
Filem dia cam x berape nak masuk..

 
 Sumber gambar : Google Image

5 comments:

  1. dah download dah filem ni..tapi storyline filem ni agak bosan sikit.

    ReplyDelete
  2. nak donlod nak.. nk tgk sndri..hihih

    ReplyDelete
  3. hrtu nak tengok ceta ni tapi lambat sngt so cancel

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »