Friday, December 9, 2016

Day 3 - Cabaran 5 Hari Blogging : Favourite Blog

Assalamualaikum..
Hye semua..

Day 3
Blog Kesukaan saya..

Hurm!! Part ni susah sikit..
Kenapa?? Sebab saya suka semua blog..
Pada saya setiap blog punya identiti sendiri..
Banyak yang saya belajar dari blog-blog ini..
Tiada satupun yang saya tak suka..
Ada sahaja info yang saya perolehi dari semua blog ini..

Paling best pada saya kalau blog tu senang loading, tidak berat.. Bila nak komen tak payah nak sahkan yang saya bukan robot.. Ini yang paling best dan paling saya suka..

Kalau kengkawan pula?

13 comments:

  1. kita sama la sha.... hihihihihi

    ReplyDelete
  2. cepat loading tu busyra sokong.. mmg kalau cepat loading best ja kan nak masuk.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu Busyra.. semangat je nak baca dan komen kan..

      Delete
  3. Hahaha tula kan sha.. Bila nk komen, kene pulak sah kan kite ni robot ke tak.. Ekekkee.. Guna pc mudah.. kalau guna hp, seksa nk menekannye.. hiks.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha.. tgn suok2 komen, dia kua.. tp selalu sabarkan hati.. kadang tak sabar terus left.. hahaha..

      Delete
    2. Hahaha.. tgn suok2 komen, dia kua.. tp selalu sabarkan hati.. kadang tak sabar terus left.. hahaha..

      Delete
  4. sama suka blog yang senang kita nak loading..kalau yang sarat sgt tue kadang terbantut nak BW

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »