Shoplinks.Asia

Shoplinks.Asia


Simple Hijab

SISTEM GURU ONLINE

APDM SAPS

Sunday, December 4, 2016

Doctor Strange

Assalamualaikum..
Hye semua..

Filem ini memang best..
Dari mula sampailah ending credit..
Tetibe muncul pula Thor..
Ini masa filem dah habis..
Lepas credit filem, ada keluar sedutan Doctor Strange sembang dengan Thor..
Mungkinkah lepas ini mereka akan berjumpa dan bergabung???
Pada Sha cerita ini memang best dan Ohsem..
Oh ya, Sha memang minat cerita-cerita begini..
Sha suka yang ada aksi, fantasi dan juga grfaik yang cantik..
Doktor Strange ini nampak ego dengan gaya nya yang ohsem..
Bila dia pakai Cloak of Levitation, dia nampak lagi ohsem..
Imaginasi Doctor Strange membantu dia untuk berlawan dengan penjahat..
Tu yang membuatkan cerita ini nampak lagi best..
Doctor Strange yang Strange.. hehehe..
Sha tonton filem ini pada 24.11.2016
Dapat tiket free dari TGV sempena birthday Sha..
Sebab Sha joint TGV club member..

Doctor Strange 
Sumber gambar : SINI.

2 comments:

  1. unni nak gk cerita ni aysik lupa.. bestkn cerita dia..

    ReplyDelete
  2. semua asyik cakap cerita ni best,...mv tak tengok lagi

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Chit Chat

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI