Shoplinks.Asia

Shoplinks.Asia


Simple Hijab

SISTEM GURU ONLINE

APDM SAPS

Friday, December 23, 2016

Domino's Pizza - Get your second pizza at RM1‎

Assalamualaikum..
Hye semua..

Akhirnya berjaya gak beli.. Hehehe..
Bercinta nak ke Domino's nie sebenarnya..
Sebab jauh sangat nun di Tanjung Malim..
Pastu asyik ramai je orangnya..

Sha beli Tuna Temptation dengan roti biasa..
Pastu my feveret for all time Spicy Sambal dengan roti nipis..
Saja beli yang roti nipis..
Pastu add on Mushroom Soup dengan garlic bread sebab promosi of the days..
RM3.50 je satu set.. Okay lah kan..
Pizza tu Sha amik yang regular je..
Satu harga RM26.80 yang kedua RM1..
Tambahan RM2 untuk Spicy Sambal..

 
Tuna Temptation..
Sedap.. First time Sha cuba..

 
Spicy sambal..
Memang feveret Sha..
Bila order yang thin crust nie lagi sedap pula pizza nie...
Sha sorang je makan separuh pizza nie tau.. 

 
Offer for Regular saiz..
Apa lagi.. Gilah lunch kat Domino's hari ini..

10 comments:

  1. Nyummy! Selamat mjamu slera =D

    ReplyDelete
  2. Wahh... mcm sedap je tuna temptation tu.. selalu sy order classified chicken my fav.. hehe.. last week pun dah try order online regular pizza ni dan dpt 2nd pizza RM1. hehe

    ReplyDelete
  3. sedapnyeeee..hehe..kalau yg nipis mmg macam lagi sedaplah kan..
    sy suka classified chicken..creamyyy je rase dia..sedap

    ReplyDelete
  4. Sama ngan lea.. Suka spicy sambal jugak.. nyummm..

    ReplyDelete
  5. tak pernah lagi try yg spicy sambal tuuuh.. nmpak sedap

    ReplyDelete
  6. lama pulak tak makan pizzaaaa! dapnyaaaa.. hehe

    ReplyDelete
  7. murah tapi kat sabah xda ni domino

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Chit Chat

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI