Shoplinks.Asia

Shoplinks.Asia


Simple Hijab

SISTEM GURU ONLINE

APDM SAPS

Thursday, December 1, 2016

Pemenang Birthday Giveaway by KasihkuAmani

Assalamualaikum..
Hye semua..

Seperti yang dijanjikan..
Berikut ialah senarai pemenang yang telah dipilih..

Pemenang pertama
No. 10
http://mulan-sahbanu.blogspot.my/2016/10/birthday-giveaway-by-kasihkuamani.html

Pemenang kedua
No. 20
http://www.bondezaidalifah.com/2016/10/birthday-giveaway-by-kasihkuamani.html

Pemenang ketiga
No. 40
http://chocolatekisschentakid.blogspot.my/2016/11/birthday-giveaway-by-kasihkuamani.html

Pemenang keempat
No. 27
http://mashitahmamat.blogspot.my/2016/10/birthday-giveaway-by-kasihkuamani.html

Pemenang Kelima
No. 11
http://elsaalicious.blogspot.my/2016/10/birthday-giveaway-by-kasihkuamani.html

Pemenang Keenam
No. 03
https://belogs.blogspot.my/2016/10/birthday-giveaway-by-kasihkuamani.html

Okay.. yang ini adalah hadiah tambahan ye..
Dipilih oleh anak-anak Sha..
Sha tambah sebab peserta yang joint GA Sha ini diluar jangkaan..

Pemenang pilihan Amani
No. 50
https://cikash.blogspot.com/2016/11/birthday-giveaway-by-kasihkuamani.html

Pemenang pilihan Imani
No. 13
http://mylittlepad-syifa.blogspot.com/2016/10/birthday-giveaway-by-kasihkuamani_3.html

Pemenang Istimewa pertama..
Sebab entrynya yang comel dengan pantun..
Siap tag kawan-kawan untuk joint walaupun Sha tak request untuk tag..
http://akusukaketawa.blogspot.my/2016/10/birthday-giveaway-by-kasihkuamani.html

Pemenang istimewa kedua..
Ada extra entry untuk GA Sha..
Sha apreciate sangat..
https://unnianje.blogspot.my/2016/10/hadiah-birthday-giveaway-by-kasihkuamani.html

Kepada semua peserta, Sha ucapkan terima kasih sebab sudi joint GA Sha..
Pemilihan pemenang istimewa bukanlah Sha rancang..
Tapi sebagai tanda terima kasih atas usaha mereka..
Buat yang tak terpilih jangan bersedih ye..
Insya Allah, kalau ada rezeki lebih, Sha buat GA lagi tau..
berbanyak-banyak terima kasih atas penyertaan anda semua..

Kepada semua pemenang..
Sila berikan details anda iaitu Nama penuh, Alamat dan No Fon di e-mail coklat.funky@gmail.com sebelum 7 Disember 2016..
Thank you again..

Update Terkini..
Yang Sha bold kan tu belum menuntut hadiah lagi..
Minta beri maklum balas selewat-lewatnya esok 07.12.2016
Hadiah nak pos esok paling awal..

22 comments:

  1. tahniah semua.xda rezeki menang GA lagi hihi

    ReplyDelete
  2. wahhh tahks kak sha.. pemenang istimewa tu :) moga kak sha sentiasa di murahkan rezeki bersama suami dan anak-anak :)

    ReplyDelete
  3. Alhamdulilah rezeki disember... terima kasih sha... ekin dah whatsapp detail :)

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah Syukur terpilih sebagai pemenang.

    Saya dah send detail yea.

    ReplyDelete
  5. KAK SHA TAHNIAH JUGA MENANG KAT SINI
    http://www.suriaamanda.com/2016/12/pengumuman-pemenang-top-komentator.html

    ReplyDelete
  6. Tahniah buat semua pemenang.. :)

    ReplyDelete
  7. tahniah semua . tak dak rezeki kali nih . takpa cuba next time hehe

    ReplyDelete
  8. Alhamdulilah mng, saya dah send email tadi :)

    ReplyDelete
  9. https://belogsjm.blogspot.my/2016/12/jm-pemenang-birthday-giveaway-by.html

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Chit Chat

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI